ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ – ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Από την Τετάρτη 30 Μαΐου, ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας, ξεκίνησε απεργία πείνας διότι οι άδειες που δικαιούταν και κέρδισε καταργήθηκαν παράτυπα κι έπειτα από παρέμβαση γνωστών εκδικητικών κύκλων (Αμερικάνικη Πρεσβεία, Μητσοτακέικο, δικαστικά αποβράσματα).
Δεν έχουμε ούτε τρέφουμε καμία αυταπάτη για τον ρόλο και την λειτουργία της αστικής δικαιοσύνης. Εκδικείται όσους αντιστέκονται έμπρακτα στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, φυλακίζει και αρπάζει της αξιοπρέπεια απ’τους φτωχούς, ενώ την ίδια ώρα όχι μόνο αθωώνει αλλά ξεπλένει τα καλά παιδιά της αστικής τάξης (μεγαλοεφοπλιστές, πρεζέμπορους, φασισταριά δολοφόνους, τραγόπαππες με offshore κ.α).

Ο σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας διάλεξε εδώ και πολλά χρόνια πλευρά και αφιέρωσε την ζωή του γι’αυτό. Ο αγώνας ενάντια στην εκδικητικότητα, τον αυταρχισμό και την υποτέλεια, ενάντια στις καταπτυστες δηλώσεις μετάνοιας που ζητούσαν επίμονα από τον ίδιο οι εισαγγελείς, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ. Είναι κομμάτι του ταξικού αγώνα και γι’αυτό αφορά όλους τους φτωχούς και καταπιεσμένους.

Στον τόπο όπου χιλιάδες αγωνίστριες/ες στάθηκαν με το κεφάλι ψηλά και την ψυχή αλύγιστη στα επί δικαστικών βασανιστήρια και εκτελέσεων, η μνήμη θα γίνει λάβα και η βαρβαρότητα παρλθόν.

ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΚΑΜΙΑ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΗ/ΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΕΧΘΡΟ

-Ανοιχτό 3ο-

Leave a Reply

Your email address will not be published.